men va nu då?

jag gissar på att http://whogivesafckanyway.blogg.se kommer vara igång snart igen :)
lalala

HÄSTPOJKEN

image98image99

image97

Frida och hästpojken samt shane med hästpoken,
Och en liten fin extrabild, :)

LÄSKIGT VÄRRE

Nu är de nya grannarna här, jag gömmer mig här vid datorn och hoppas att de aldrig kommer upp hit.
Dom har tydligen en unge som går i bergaskolans kultur klass sa mamma, jaha. jag bryr mig INTE!

hästpojken regerar!

ida och hästpojken

image96


det skall finnas bilder på frida och hästpojken och shane och hästpojken men eftersom Ida är cp skadad så kommer det antagligen ta lång tid innan ni får ta del av de läckra bilderna.
//F

RÄDDA MIG

Mamma har bjudit över våra nya grannar på fika! Orka ha sociala föräldrar!! Jag hatar nytt vuxet folk
någon som kan ta mig härifrån nu nu nu, fort fort fort?
//frida

flugor

Jag tror bestämtatt något har dött på vårat tak, för det surrar massa äckliga flugor utanförfönstret och jag måste säga att det är rätt så obehagligt.
Annars så har jag ite gjort något smart alls idag, spalat RollerCoster Tycoon 2, vilket bevisar ganska så starkat att just idag är jag död.
Igår var Linn och jag och tittade på Tibble treornas musikal Fame, helt okej, inte bäst men inte heller säms. Ganska så underhållande var det att se en revyare i gråa ribbade tjoka strumbyxor dock, ja det kanske till och md var benvärmare. Kul var det.



adios!
//FRIDA


bild

nu blofggar jag fort, fölr nu kommer atle,.
hjedå, det här var kul.


jag är ju helt borta, höhöh

jag har gjort massa skolarbete de snenaste dagarna och inte suttit vid dator, men here i am och har nu inget att blogga om! KUL!

hejdå igen.

snake

JAG HAR SLAGIT MITT REKORD I SNAKE!
HADE 1367 NU HAR JAG 1641 :D
ja e bäst i världen!

här har du

 OM SOPHIE

överkännslighet är typ det roligaste som finns.

Haha, jag är säker på att ni alla har bråkat med någon ni känner, och att denna personen försöker låta sååååå överlägsen som det bara går! Eller hur?
Visst är det något av det roligaste som finns, arga människor överhuvudtaget är väldigt roliga. Speciellt då dessa som verkligen tror att de har rätt. Jag känner många sånna människor, och det är ju bra för det är både billig och rolig underhållning.
//en underhållen Frida :)

bilder från fredags

Bilder från fredagens besök i Täbykyrkby

   
  

tomt

Det känns så tomt, två dagar har gått utan teater. och längre tid tar det tills det kommer igång igen. Kom nyss på hur sjukt mycket jag älskar det.
Avundsjuk på Linn som nu har fått fullt upp med Revyn. Aja, det rä nog bra att det är över nu när det är gymnasieintagning på G.
Det här var ju kul, nej nu ska ja kolla på Simpson och vänner, då kanske jag blir lite rolig. Har vart så tråkig på senaste tiden.
Tackåhejplåsterpastej!
//frida


ölkorv...

...mycket äckligt ord när man skriver det, iallafall har nyss käkat det så det smakar det i hela mig. Snart bär det av mot min barndoms ort (?) täbykyrkby...eller ja jag bodde där i två år. Iallafall, ska inte dit för att väcka upp gammla minnen (som om du skulle komma ihåg nått?) . Ska titta på spelning och hejja på polarna i HatPop!
Ida ska oxå med så det kommer säkert lite mysiga bilder på oss (ooooh jag kan knappt vänta).
jag tror att jag håller på att bli skitsofrään! (nej jag vet att det heter nått annat men de flesta känner igen det så)
ÖÖÖH.
ha en underbar fredag <3

cry me a river

känner mig kär och full, men det går ju lite hand i hand.
bloggar mest för att det var en vecka sen sist och kommer ta ett tag tills nästa gång, men tills dess läsare (= cp barn!) ha det bäst, fuck the rest.
för att citera min vänner : "FRIDA DU ÄR SJUK I HUVET!"
MM, jag vet! <3

säkert-är du fortfarande arg

oj oj oj vad kännslig jag blir av svenk musik. mysigt men lite rysligt..tsss, förlåt.
Ja nu kom en glad låt, jag bli verkligen, jag vad ska man säga? musik påverkar mig.
av 21 kontakter online på msn, finns det inte en jävel jag vill prata med, och ändå är det det jag vill göra. Prata prata prata prata prata!
Hej jag heter frida, är tydligen överkännslig mot te och låtar av säkert!
Godnatt!

friday im in love

Hehe.....fin rubrik vill jag säga.
Imorgon är det fredag, är lite osäker på vad som kommer hända riktigt men jag vet ett som är säkert och det är att vi har teaterföreställning kl nio på morgonen för massa människor, vilket betyder att jag ska vara på teatern halv sju, vilket i sin tur betyder att jag måste gå upp halv sex! SJUUUKT TIDIGT!
Sen blir det kanske stan med Jess och köpa byxor, något jag behöver men njaa....inte orkar.
Senare blir det musikhuset runan, måste kolla HatPop, med Ida, Shane och Kalle...och kanske Linn och Jessica, är osäker på om de ska med. Jag hatar att folk inte kan vara lika organiserade som jag. Ha!
Jag är fan överorganiserad, måsta alltid ha koll på allt, eller snarare, jag minns allt. Usch ogillar det! Frida! sluta skriva konstiga inlägg och klaga på dig själv, och när du ändå håller på, sluta fylla din lilla hjärna med onödiga saker som namn och reklam låtar!
Sluta!
Okej....jag behöver sova!

image89

logen....förra året.
-gå å lägg dig (issa)!


vi kan väll vänta tills imorgon

Kännde för en kent text till rubrik så det blev det.
Första gången på ett tag nu som jag har kunnat blogga, mycket ligger i vägen...teater kallas det, har föreställningar nu, haft hela veckan och har tills på lördag. Sen är det nog slut, föralltid nästan för min del för jag är nog inte såå sugen på att gå kvar nästa år, känns inte som att någon annan tänker göra dte heller.
Ja idag fick vi även reda på vilka gymnasium man kommit in på, jag kom in på 3 av 4, känner mig så jävla dålig för att jag vill gå allt och nu har jag mindre att välja mellan. vill inte gå gymnasiet alls nu, vi väntar tills imorgon.

Btw, haft en trevlig eftermiddag med Shane och Kalle på donken, satt där i en timme och en kvart, pinsamt men treäävligt.
God afton kära läsare, ha en mysig kväll!

plojfoto

bilderna från plojfotot finns HÄR, gästlösenordet är någonting man använder för att vattna blommorna! haha

kul

jag kan inte komma på ågot roligt att skriva,
mer än att jag vill ha choklad glass. men det var inte ens roligt,... så japp.
ha det bra

och så hatar jag att komma på rubriker,

ploj

Ploj fotto på måndag, velar fortfarande mellan vad jag ska vara :S Jag och steph ska antagligen ha på oss handukar, inte så orginellt men det går ja alltid att ändra på med lite fantasi. Annars så tänkte jag kanske va Cortney Love, men det är inte så många som vet vem hon e plus att då måste jag färga håret. Eller så ska jag vara en hund, hitta nämligen en jätte fin hund dräkt på teatern. HMM....? vad tycker ni? Nån som har ett bättre förslag?

/FRIDA

image88 

aha!

Jag kom nyss på en grej! Jag vill lära mig spela gitarr, på riktigt! Jag vill va en sån där mysig person som sjunger fint och kan spela gitarr vid nån eld på en strand. Och så skulle jag göra typ Säkert aktiga låtar och vara jätte cool, det vill jag just nu. Nån som vill lära mig?
//friday


image87

fredag imorgon

Bara så ni vet, jag hatar det är med rubriker. Jaja fredag var det jah, mest teater och plugg antagligen, premiär på måndag och det vore najs om det kom lite folk för vi har väldigt få bokningar.
Idag gjordejag iallafall klart min religons uppgift och jag är ganska stolt att den blev klar, kanske inte lika nöjd med resultatet men jag orkar faktiskt inte riktigt bry mig, är för trött för att leva just nu. Är trött på allting, mår faktiskt inte alls bra överhuvudtaget, det är antagligen inte första gången nin hör det från mig så jag ber om ursäkt. Men nu vet jag vad det beror på ialla fall, och det är ju bra....kanske?
Nej det här blev ett skit konstigt inlägg, jag ber om ursäkt.
Sov gott! kram Frida :)


en andledning till att må bra

VI ÄR LEDIGA IDAG OCH IMRGON! TOTAL GLÄDJE!

bara nio dagar kvar

snart får vi reda på preliminära intagningen, nån annan än jag som är lite nervös? :S


fin design

Jag ska bara säga att jag tycker Sophie har gjort ett bra jobb med designen! :)

HAHAHAHA,.... typ.

asså ibland är det roligt att skratta! ( newsflash?)
Idag har varit en sån där dag när allt var lite halv roligt och man bara kunde skratta!
ean var speciellt bra att skratta på! jag blir på bra humör av att bara tänka på hur mycket jag å frida garavde åt en grej! haha det var grymmt.


sov du lilla kroppsdel

Mina fötter, ben, armar, händer, fingrar,rumpa, kinder och axlar somnar hela tiden. Jag kan inte sitta ner utan att en kroppsdel somnar. Det är ju så jävla obehagligt också, som om någon gör tusen nålar på en fast ändå inte. Ja ni vet hur det känns. Men borde jag vara orolig? för det händer hela tiden.


Dagisfasoner

Imorgon ska vi kulturklassare till Åva gymnasium för att se en föreställning. Det är väldigt mycket dagis feelings över det eftersom vi alla åker tåg in tillsammans och till lunch så får alla varsin "renklämma" (en polarkacka med lite prickig korv i), en kiwiks juice och en frukt, det känns ju bara så dagis...och tja, we like it!

förlåt

ursäkta MiIN oaktivitet på senaste men det är såå mycket att göra, jah...tatern har premiär om en vecka så hänger där varje dag, plus att ja som ni alla vet som går i berga kultur så har vi way to mutch to do så ni hajar men snart ska jag komma på något kul att ladda upp. 
so be cool stay in shool!
+ OKQ8 reklamen är väldigt rolig! 

Gs bloggar!

Kolla in grabbarna grus blogg..

GlasSplitter

saga

Det var en gång en liten filur som hette Josefine och hennes namn rimmade nästan på mandarin.
En dag sa hon finns isbjörnar på riktigt vilket var lite små dumt, men vi gillar henne iaf! <3
 slut!

Kalle och Harrys piratpartaj

image82 image83 image84

Här är alla bilderna jag har från dagen, men annars hade vi det roligt!

Tjollahopp

Jag har tråkigt! Känner för att få ut och på på VÄRSTA promenaden, men jag får väl överleva.
vore skönt att komma ut dock, känner mig seg!
farväl för nu, jag har ju inget bättre för mig, så nu ska jag slumpa bilder på bdb ett tag!
Hej då!

mycket finns på google

image77

NÄSTA GÅNG.................

......................... VI BLOGGAR KOMMER DET ANTAGLIGEN FINNAS EN HOT OR NOT LISTA HÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!


SÅDET SÅ!

al the power to....

....ADHD-MANNEN!

franska

Franska nu, segt som fan, frida har faktiskt esv men det e piss tråkigt så hon leker franska elev iställetoch eftersom de va vikarie så gick det som en tango.Så nu sitter vi här påbibloteket i skolan och "läser" franska böcker...finns det ens sånna här? I DON'T THINK SO. HEHEHE
Ja Ida och Frida e lite cp idag, eftersom "anonym" elev hade med sig häxa till skolan.









APRIL APRIL MOTHER FUCKERS! :D

fasiken

Nu fasiken ska vi blogga här, efter att inte ha kommit in på blogg.se på typ....FLERA DAR så ska vi nu überblogga!
Japp.............eh.....vad ska vi skriva om?

Äntligen

wöööööööööööööööööööööööööööööööwwwööööööööööööööööööööööööööööööööööw

RSS 2.0